Имаше период на колебание в играта на „Лудогорец", но сега отборът се стабилизира. Това обяви новият стар треньор на зелените Георги Дерменджиев преди срещата на неговия тим с „Берое", която ще се играе в петък в Разград.

На предстоящия мач треньорският щаб няма да разчита на Мисиджан и Кишада, но селекционерът на разградчани призна, че ще е доволен тимът да победи. „Искам отборът да започне да си връща увернеността, дап изиграем оставащите до края на първенството мачове на ниво и да не губим повече точки", заяви Дерменджиев.

Треньорът е убеден, че след лятото отборът ще е по различен. Той отрече слуховете, че „Лудогорец" ще преотстъпи Милан Боран на сръбския партизан. Това са спекулации, които целят да създадат интриги в съблекалнята, но те не ме интересуват".

"Всички играчи на „Лудогорец" има договори склуба и са негови футболисти. През лятото дойдоха много нови футболисти, най-вероятно ще направим още 1-2 попълнения, с играчи, които ще могат бързо да се адаптират, разкри намеренията си селекционерът.

Малката разлика между отборите във временната класация на първенството сега може да служи за мотивация на отборите. Според Дерменджиев обаче привидното равенство няма да се продължи дълго време, ще има отбори, които ще дръпнат напред.