Ръководството на шампиона "Лудогорец" вдигна мерника на голмайстора си Клаудиу Кешеру, твърди "България Днес". Повод за това стана скандално интервю, което румънецът даде тази седмица в родината си. В прав текст той заяви, че иска да се завърне и да играе в родината си.

Така индиректно си призна, че не се чувства особено щастлив в Разград, въпреки че от началото на сезона има 10 гола и е лидер при реализаторите в "А" група.

Кешеру е с получен жълт картон от собствениците на клуба братя Домусчиеви, които изобщо не толерират подобни изказвания, развалящи духа в съблекалнята.

Според вътрешна информация румънецът е привикан на среща с босовете, които били много ясни и категорични, че при следващата изцепка извън терена нападателят може да си събира куфарите. Нападателят се кълне, че думите му не са били преведени правилно и той изобщо не е говорил за напускане на "Лудогорец".

Самият Кешеру едва ли ще иска толкова бързо да се стигне до подобен развой, тъй като в момента прибира заплата от по половин милион евро на сезон. Освен това той се кани да участва на европейското първенство във Франция това лято, а за да попадне в групата на румънския състав, задължително трябва да играе редовно.

На всичкото отгоре в момента румънецът е измъчван от контузия и все още не е готов за игра. Това поставя под сериозна въпросителна участието му в мача на годината срещу "Левски" на 21 февруари. Двубоят до голяма степен ще повлияе в битката за титлата между двата клуба. Срещата бе преместена от БФС за 15,30 часа в неделя другата седмица.