Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви след равенството с Динамо (Москва), че пред тима е задължението да стигне далеч в евротурнирите.

„Получи се мач с доста единоборства и борба. Това, което искахме да направим, не ни се получи. Съперникът доста ни затрудни, имаше и по-остри влизания. Ще срещаме и такива противници в следващите мачове“, заяви Дяков.

„Имаме 25 качествени футболисти, всеки е готов във всеки момент да играе. Нямам претенции с кого ще играя. Всяко от момчетата заслужава своя шанс“, добави той.

„Със сигурност миналогодишният шамар с отпадането от Милсами тежи на всички. Надявам се до мачовете с Младост Подгорица да изчистим грешките, които все още правим. Вярвам, че ако сме спокойни, можем да направим силно представяне“, сподели капитанът на разградчани.

„Новите футболисти са свикнали с отбора, и ние с тях. Мисля, че е по-лесно отколкото през миналата година. Нашата работа е тук на терена. Ние трябва да играем тази година евротурнири и сме отбор, който има добро самочувствие, но не се надценяваме. Знаем си възможностите“, добави той

„Аз се радвам, че един силен отбор ще участва, не знам как му е наименованието. Има много спекулации по този въпрос. Знаем, че ще бъде силен отбор с много публика. Смятам, че ще станат качествени мачове“, коментира влизането на ЦСКА в елита Дяков.