Бразилецът Жуниор Кишада е доволен от новата си позиция, на която е използван от треньора Георги Дерменджиев. 

Специалистът преквалифицира нападателя в плеймейкър за последните мачове в А група, а в началото на подготовката продължава да го ползва там. 30-годишният футболист се справя нелошо със задачите си, когато влиза в ролята на Марселинъо.

"За мен тази позиция е нещо ново, но се опитвам да се адаптирам бързо. Миналата година беше напълно непозната територия, но сега вече не е така. Треньорът говори много с мен и ме помоли да играя там, защото няма втори човек за поста зад нападателя. Работя здраво, за да се представям още по-добре в тази зона на терена. Не е никак лесно, но опитвам да поддържам високо ниво", обясни Жуниор Кишада пред Нова ТВ.

Той добави, че голямата цел пред отбора е да влезе отново в групите на Шампионската лига. 

"Всички в клуба полагат пределни усилия за осъществяването на този план. Когато сме на лагер, играем срещу такива отбори - трудни, здрави физически. Смятам, че сме готови да атакуваме групите на Шампионската лига. За това работим. Дотук се справяме добре, има още неща, които да изчистим, но мисля, че трябва ще се случи. Убеден съм, че всеки прави всичко възможно, за да влезем в групите най-малко на Лига Европа", каза още Кишада.