Завършилият на трето място в турската Суперлига Анталияспор иска да привле­че халфа на Лудогорец Андрей Препелица, предава "Меридиан мач".

Отборът от курортния град обаче не желае да плаща трансферна сума за румънеца. Още пре­ди година ръководст­вото на „скорпиони­те" бе в напреднали преговори с Препелица, но той избра да продължи карие­рата си в българския шампион. След неособено добър първи сезон обаче сега кариерата на Препелица е на кръстопът.

Той иска да остане в Разград и да се бори за титулярното си място, но поне към момента изглежда трудно да си представим, че някои измежду Светослав Дяков или Лукас Саша сяда на пейката за сметка на бившия втори капитан на Стяуа.

Селекцията на Анталияспор е доста силна. Капитан на тима е легендата Самуел Ето'о. В съста­ва личи и името на бившия вратар на Славия и ЦСКА Райс Мболи. След учас­тието на Препелица на Евро 2016 обаче той вече е по-апе­титна хапка за жела­ещите да го привле­кат. Развитие около бъдещето на халфа ще има след мачове­те между Лудогорец и Цървена звезда, когато ще е ясно и къде ще са „орлите" - на път към Шампион­ската лига или към Лига Европа.