С двата си гола в Подгорица Джоди Лукоки изпревари Иван Стоянов (2 гола) в голмайсторската листа на Лудогорец в Европа. Холандецът вече има три точни изстрела, а с толкова са още Кишада, Вандерсон и Златински.

Пред тях са само Безяк (8 гола), Марселиньо (7) и Абало (6).
Само още 5 играчи освен Лукоки са вкарали по три гола в Шампионската лига до момента. Това са Андреас Корнерлиус (Копенхаген), Неманя Николич (Легия В), Дейвид МакМилан (Дъндолк), Себастиан Андерсон (ИФК Норкьопинг) и Федерико Фалкон (Валета). 

Разградчани прекъснаха серията си от осем поредни мача без успех навън в Европа - Валенсия (0:1), Дюделанж (1:1), Партизан (2:2), Стяуа (0:1), Ливърпул (1:2), Базел (0:4), Реал Мадрид (0:4) и Милсами (1:2). Преди да спечелят срещу Младост, за последно те бяха победили Лацио с 1:0 на „Олимпико“ в 1/16-финалите на ЛЕ на 20 февруари 2014 година. 

Дузпата за Лудогорец в Черна гора бе под номер 5 за клуба в европейските турнири. Първият наказателен удар бе срещу Партизан през сезон 2013/14 в Белград и бе реализиран от Христо Златински, носейки успеха с 1:0. По-късно през същия сезон, но в ЛЕ, Дяков пропусна от 11-те метра срещу Лацио при 0:0, след като опита да вкара в стил „Паненка“ в Рим.

В 1/8-финала с Валенсия на „Васил Левски“ и Безяк не можа да се разпише от бялата точка. През този сезон Моци бе точен в Разград срещу Младост, а не сполучи в Подгорица. Това бе и трета от общо пет дузпи, която зелените пропускат. Това означава, че те са изпортили 60 процента от изстрелите от бялата точка. 

4 от 5-те дузпи за Лудогорец в Европа са дадени през първата част. Единствената, която е свирена след почивката, е тази срещу Партизан – в 88-ата минута. Два пъти се е случило бялата точка да бъде показана в полза на орлите в 23-ата минута. Това обаче не е на късмет, тъй като и Безяк и Моци пропуснаха. 

Само още три отбора освен Лудогорец не са допуснали гол в мрежата си в Шампионската лига в изиграните през този сезон мачове. Това са Ред Бул Залцбург (1:0, 3:0), АПОЕЛ Никозия (0:0, 3:0) и Копенхаген (3:0, 6:0).