Голаджията на Партизан Белград Валери Божинов изказа подкрепата си за Лудогорец в днешната първа среща срещу Цървена звезда от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

"Като българин бих искал Лудогорец да продължи напред. Обичам страната си и това е естествено отражение на това. Не мога да плюя по страната, от която идвам".

"За развитието на футбола у нас би било наистина добре, ако Лудогорец отново играе в Шампионската лига. Освен това Партизан е моят клуб в Сърбия. Това е допълнителен стимул да бъда за Лудогорец, когато играе срещу Звезда", коментира нападателят пред интернет изданието mozzartsport.com .

"Знам, че собственикът Кирил Домусчиев дава доста пари за успех във футбола. Преди две години ми предложи да играя в Лудогорец, предлагаше ми супер условия, но аз отказах,  защото в България мога да играя само за Левски", добави голаджията.

"Това са феновете. Според мен Лудогорец никога не е играл в такава атмосфера, каквато ги чака на "Маракана" другата седмица", завърши Божинов.