Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев възнамерява да направи генерална промяна в състава за реванша с Цървена звезда, разбра "Тема Спорт".

Тя е свързана с върха на атаката. Както е известно, в срещите с Младост Подгорица и в първия двубой със звездашите той използва фалшива деветка. В тази роля сравнително успешно срещу черногорския тим се превъплъти Джонатан Кафу. Той бе на ниво и по време на подготовката в Австрия. Това решение на Дерменджиев остави на пейката голмайстора от миналия сезон Клаудиу Кешерю.

В срещата с белградския гранд обаче разградчани забуксуваха и това наложи включването в игра на румънеца в 67-ата минута. Девет по-късно той изравни резултата за 2:2. Сега на "Мала Маракана" Дерменджиев е решил да спре експеримента и да се довери на Кешерю.

Още повече че шефовете на Лудогорец са били бесни от решението му да го остави резерва в първия мач с Цървена звезда. И докато отсъствието му срещу Младост бе оправдано заради участието на Евро 2016 и непълноценната подготовка, то забиването му на пейката миналия вторник не се е харесало на ръководните фактори при зелените. Очевидно е, че отношенията между Дерменджиев и Кешерю не са особено топли.

След гола на нападателя във вратата на Кахриман, докато Милан Борян имитираше лъскане на бутонките му, наставникът му подаде ръка за поздрав. Клаудиу обаче не го отрази и се върна към терена. Това е и единствената промяна по състава, която треньорът се очаква да направи за сблъсъка в Сърбия във вторник от 21:30 часа.