Илиан Илиев ще направи промени в състава на Локомотив (Пловдив) за мача от петия кръг на Първа професионална лига срещу Лудогорец, обяви самият той на пресконференция преди срещата.

"Най-вероятно ще направим промени в състава ни за мача с Лудогорец в сравнение с предишния двубой. Има много срещи, ще дам на всички футболисти шансове да се докажат. Само Аймен Суда е контузен, а останалите ни футболисти са здрави. Картотекирахме в БФС и новото ни попълнение Осама Рашид. След загубата от Черно море настроението при нас не е много добро. Хубавото е, че имаме възможност да се поправим след допуснатите грешки", заяви старши треньорът на Локомотив (Пд) Илиан Илиев по повод предстоящото домакинство на водения от него тим на Лудогорец в мач от петия кръг кръг на Първа лига.

Той отдаде дължимото и на успехите на съперника. 

"Честитя класирането на Лудогорец в групите на Шампионската лига. Радващо е, че България има представител в този турнир. Миналата година играхме добре срещу тях. Познаваме ги. Не смятам, че Лудогорец ще имат проблем да играят срещу нас, независимо, че са имали мач в Шампионска Лига преди това. В такива двубои си личи футболистите дали имат характер и какво е тяхното ниво. По-добре е да има повече мачове, тъй като така поддържаме успешно игровия ритъм. Някои играчи се представят под нашите очаквания. Не поглеждам към конкретни футболисти. Има четирима защитници, така че не можем да виним точен състезател за допусната грешка. Атаката е зависима от защитата, така че е важно и тя да играе добре. Вината не е само на защитниците, а на целия отбор и винаги съм казвал, че когато някой сбърка и един пас, тогава аз съм виновен, а не някой друг", добави още Илиан Илиев. 

Старши треньорът изрази надежда на мача да дойдат повече хора и да подкрепят Локомотив. Наставникът на "черно-белите" отказа да коментира съдийството и се извини, че след дербито с Ботев си