Лудогорец за пореден път ще се възползва от услугите на лечителката Марияна Ковачевич. Този път известната сръбкиня ще трябва да помогне на защитника Сисиньо, пише "7 дни спорт". Както е известно, бразилецът се контузи при гостуавнето на Локомотив (Пловдив) (2:2) през миналия уикенд. Той се приземи много лошо на левия си глезен и след това не можа да продължи. 

Първоначалните прегледи на Сисиньо показаха, че той няма никакви сериозни поражения. Заради твърдия терен на "Лаута обаче бразилецът е получил изкълчване. Именно заради това ще се наложи той да пътува до сърбия за сеанс при лечителката.

Мариана нашумя преди нялокло години, като нейните методи са нетрадиционни. Те са възхвалявани от някои и отричани от други, но все повече футболисти я посещават. От Лудогорец също често се възползват от нейните услуги. В миналото на процедури при нея са ходили Александър Барт, Георги Терзиев и Абел Анисе.

В Разград се надяват Сисиньо да се възстанови навреме за първия мач от групите на Шампионската лига. След две седмици "орлите" гостуват на Базел. Бразилецът със сигурност няма да играе срещу Черно море следващата седмица.

Иначе в момента всички футболисти на Лудогорец, които не са с националните си отбори, разпускат. Георги Дерменджиев даде време за отдих на своите и те решиха групово да се преместят към морето. Доста от играчите заминаха за черноморието, а холандците Лукоки и Мисиджан отпътуваха до родината си.