Старши-треньорът на ПСЖ Унай Емери отговори на въпроси на френски и български медии преди утрешното гостуване неговия тим на Лудогорец в мач от втория кръг на Шампионската лига. 

Според него всички отбори в групата започват от едно ниво и в следващите мачове ще се види как ще се развие групата.

"Лудогорец заслужи уважението си, показвайки, че заслужено са тук. Спечелиха точка в първия си мач, реално тръгваме от равни позиции. Убеден съм, че те ще са пределно мотивирани, но на терена ще се види. Готови сме за голям мач утре и със сигурност ще се борим за трите точки."

"Аз не разбирам думата напрежение. То е всекидневно, част от професията ми. По-скоро става въпрос за изисквания, защото те са големи за ПСЖ, което е нормално. Трябва да ги покриваме и да се представяме добре. Срещу Арсенал играхме добре и имаме възможност да се коригираме."

"Времето е важно за нас, работим от сравнително скоро заедно. Важна е скорстта, с която се променят нещата. Факт е, че не се представяме добре в първите мачове, но искаме да се подобрим. Продължаваме да работим върху тактическата си схема, ежедневно играчите се адатират, а увереността ще дойде с победите. Сигурно е, че можем да постигнем резултатите, които сме си поставили като цел."

"Верати започна да се готви, а вчера и днес тренира по-сериозно. Преди мача ще преценим какво е състоянието му и ако е добре, не виждам защо да не му се доверя."

"Аз съм оптимист и имам много голямо доверие в играчите. Започваме нов път тази година, това е развиващ се проект. Имаме идеятя и мотивацията да се подобряваме постоянно и затова работим всеки ден. Ако успеем да постигнем целите си, мисля, че този отбор ще постигне много победи и ще е способен на нещо голямо."

"Мачът утре е много важен, но не е решаващ, защото имаме още четири и дори да допуснем грешка, ще имаме време да я коригираме. Целта е да сме първи след всички шест срещи.", завърши Емери