Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира загубата с 0:6 от Арсенал в Шампионската лига като каза, че поражението няма как да повлияе негативно на тима му. Специалистът подчерта, че разликата в резултата се дължи на индивидуални грешки.

"Арсенал е много класен отбор, но и ние допуснахме грешки. Бяхме настроени за този мач. Знаехме всичко за Арсенал, но въпреки всичко имаше много напрежение. Допуснахме грешки в подаванията, заради които инкасирахме голове. Арсенал ни създаде много проблеми с бързите си атаки и си вкараха головете.

Ако мачът бе утре, щях да изляза със същия състав. Ако мачът е игран вече е малко по-различно, защото футболистите знаят за какво става на въпрос и те щяха да подходят по-различно.

Тежката загуба няма как да ни повлияе негативно. Лудогорец е много силен отбор. Това е грешка на растежа. И при предишното ни участие в Шампионската лига, тогава пак допуснахме определени грешки. Сега пак допускаме такива, но срещу такива отбори няма как да е иначе. Отборът само може да се поучава от такива мачове и загуби", коментира Дерменджиев.