Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков каза, че шампионът на България е постигнал целта си в Шампионската лига – излизане от групата.
 
„Доволни сме, изиграхме един добър мач срещу много силен противник. Нашата основна цел – че излязохме от групите – я постигнахме, така че сме щастливи”, обяви Дяков, след като „орлите” се прибраха в България.
 
„Разбира се, че можеше да спечелим повече точки, но така се развиха мачовете. Преди две години имахме късмет в последните минути, тази година нямаме. Но това е футболът. Радваме се, че успяваме да играем  добре срещу много големи отбори с много силни футболисти”.  
 
„Имаме амбиции, разбира се, ние сме добър отбор. Нека първо видим жребия. Апетитът идва с яденето, знаете. Ще се опитаме да елиминираме противника, който и да е той. Със сигурност за нас това са бонус мачове, които ни карат да се чувстваме горди и щастливи”, добави капитанът на Лудогорец.
 
„Все още не знам всички участници, честно казано, които ще се класират. Има много силни отбори, да не се лъжем. Няма да сме фаворити, но нищо не се знае. И срещу ПСЖ не бяхме фаворит, пък виждате, че до последната секунда водихме”, допълни Дяков.