Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отвърна на Венцеслав Стефанов по повод изказването на президента на Славия за прекъснатия мач между "белите" и разградчани по-рано днес. Двубоят на стадион "Васил Левски" беше прекратен в 12-ата минута при резултат 0:0.

"Мачът беше спрян правилно. Нямаше условия да се проведе. Искам да ви кажа, че това е в ущърб на Лудогорец. В момента тече много сериозна организация на програмата. Това не е никак лека задача. Ние сме най-потърпевши. Възнамеряваме да спазим наредбата, уважаваме правилниците на БФС. Чувствително се нарушава нашата програма, но ще играем мача. Господин Стефанов много пъти се упражнява на гърба на Лудогорец. Знаем, че той има пиперлив език, но неговите тарикатлъци вече не минават. На първо място Лудогорец не е бил инициатор този мач да не се играе. Чакахме коректно решението на съдията и на делегата".

"Нека господин Стефанов да престане да се прави на шут, не му отива на годините. Не е спрял да се заяжда с Лудогорец през последните шест месеца. Ние си мълчим коректно от уважение към него, но той премина всякакви граници. В Славия нямаха червени топки, ние им предоставихме червените топки, за да може срещата да започне. Организацията на Славия е била така, че те идват тук без червени топки. Гости сме в този мач и сме готови да го играем, а господин Стефанов се прави на великан пред камерите", заяви Петричев пред медиите.