Ръководството на английския Уест Хям ще има спе­циална сбирка заради Джонатан Кафу. На нея трябва да се реши дали ще се прави оферта на Лудогорец за напада­теля, или пък ще бъдат оставени други отбори да се борят за трансфера му. Вече е сигурно, че бившият шампион Лестър и новакът в елита Брайтън Хоув енд Албиън са твърдо решени да наддават за бразиле­ца, пише "24 часа". 

Кафу бе желан още през зимния трансфе­рен прозорец, но Кирил Домусчиев предпочете да го остави, за да може отборът да се бори за нещо повече в Лига Европа. Още в първия кръг на елиминациите обаче той отпадна от датския шампион Ко­пенхаген.

След края на евромачовете формата на Ка­фу спадна рязко и той показа, че не му се оста­ва в Разград. Заради това през лятото със си­гурност ще се стигне до трансфер.

Много е вероятно и Вандерсон да бъде проданен, след като вече има твърди оферти за него. Само Лудого­рец да се съгласи, два турски и един френски отбор са готови да плат­ят цената на халфа.

Разградчани обаче не искат да отслабват съ­става си, като ще атаку­ват Шампионската лига и това лято. Коефициен­тът им вече гарантира, че ще са поставени чак по плейофния кръг за място в групите включително.