Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на писмото на феновете на Лудогорец. Привърженици на "орлите" излязоха наскоро с предложения в шест точки, една от които бе босът на "белите" да оглави БФС, а Митьо Пищова да му бъде заместник.

"Ясно е, че не коментираме писмо от феновете, а такова, което е писано от определен човек. Само ще кажа, че той трябва да целува ръка на собственика на клуба за това, което прави в Разград. Защото ако го няма благодетелят на клуба им, на този стадион ще пасат овце и ще се провеждат мазните борби".

"Следващият път, ако ще пишат нещо срещу мен, да го напише някой по-талантлив. И този, който го е писал от името на феновете, им създава лоша репутация и на тях. Това искам да им кажа на хората от Разград".

"Много се съмнявам феновете там да са доволни да гледат на терена в своя отбор само латиноси и нито един български играч. Та това е моят отговор – за български футбол бих говорил с хора, които са наясно по темата, а не такива, които се упражняват в писане", каза Венци Стефанов пред Sportnamasa.