Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев оправда равния 1:1 срещу Лудогорец с индивидуалните грешки в защита. Божидар Чорбаджийски върна лоша топка, а вратарят Георги Китанов я изчисти точно на крака на Световлав Дяков, който от около 40 метра вкара в "червената врата".

По думите на Белчев отборът му няма комплекс от Лудогорец, въпреки че не успя да го победи в четирите мача този сезон.

"Мисля, че през по-голямата част от мача стояхме добре. Имахме ситуации за гол, с които можехме да се поздравим с победа, но неумението ни попречи", бяха първите думи на Белчев.

Радостно е, че създаваме положения. За съжаление припряните действия и неувереността на някои футболисти за пореден мач ни костваха победата. Не, нямаме комплекс от Лудогорец - ние сме ЦСКА.

По-голямата част от мачовете, в които не побеждаваме, допускаме груби индивидуални грешки. За съжаление за пореден път такива не ни позволиха да се поздравим с победата.

Централните защитници трябва да се освобождават по-бързо от топката, а не да влизат в единоборства. Лошо изчистване на вратаря и грешките се натрупват", коментира Белчев ситуацията, при която Дяков вкара на ЦСКА-София с шут от над 40 метра.

Изцяло се фокусирам върху двата мача до края. Нека свършат и след тях ръководството трябва да каже дали оставам", завърши треньорът на "червените".