Както преди дни един от братя Домусчиеви - Георги, призна, че още футболисти могат да си тръгнат от Лудогорец, ще се окаже прав.

Към защитника на шампионите Хосе Луис Паломино, има голям интерес от чужбина, а последният такъв е от страна на Аталанта, който се състезава в Серия "А". Той дойде през миналия сезон в Разград и записа 41 мача за тима.

Бившият футболист на Сан Лоренцо, Аржентинос Хуниорс и Метц взе участие в 4 мача и в турнира за Купата на България, а в евротурнирите изигра 10 мача - 8 в Шампионската лига и в 2 в Лига Европа.

В същото време се разбра, че шампионът Лудогорец и носителят на Купата на България Ботев Пловдив ще се изправят отново един срещу друг в битка за Суперкупата на страната.

Срещата ще е на 9 август, като се очаква съвсем скоро официалното потвърждение на БФС къде ще се състои. Опциите отново са две - София и Бургас.

Миналата година такъв сблъсък липсваше, след като Лудогорец и ЦСКА не излязоха един срещу друг. 

При изтегления днес жребии за първенствата на Първа и Втора професионална лига стана ясно, че шампионатът ще свърши на 18 май, а 9 дни по-рано, на 9-ти, ще е финалът за Купата на България.