Поредна сапунка се задава от Разград, след като днес се появиха информации, че Хосе Луис Паломито вече е спазарен за Аталанта и ще получава колосалните 2 500 000 евро на сезон в тима.

Елементарна справка обаче показва, че дори и звездите на този отбор не прибират въпросната сума. Таванът на заплатите в Бергамо варират около 1 000 000 евро, но явно Паломито се явява за Аталанта нещо като Меси за Барса. Само където Паломито е централен защитник.

За допълнение може да се спомене още, че звездата на Рома в защитата на "вълците" - Манолас, взима по 3 000 000 евро на година.

Дано само да не се получи същото, като със сапунката "Трансфер на Кафу от Лудогорец в чужбина", която придоби феноменални размери, но в крайна сметка Кафу логично си остана да рита в Разград, а в касата на Лудогорец не влезе и евро от исканите 12 000 000 за правата му.

Слуховете гласят още, че Паломино вече е в Италия, където договаря личните си взаимоотношения с Аталанта и се е "навил" да прибира въпросната сума и то в продължение на три сезона.

Хосе Луис Паломино премина в Лудогорец през миналото лято, като за един сезон при "орлите" взе участие в 33 мача (27 за първенство) и вкара два гола.