Още два клуба се наредиха на опашката за нападателя на "Лудогорец" Джонатан Кафу, пише "Стандарт". Според Tuttomercatoweb" става дума за "Сампдория" и "Болоня".

Италианското издание твърди, че бразилецът е пожелан от треньорите на двата тима - Марко Джампаоло ("Сампдория") и Роберто Донадони ("Болоня"). Както е известно, сред най-напористите за привличането на Кафу повече от половин година е "Лацио", а освен това той е на мерника на "Брайтън", "Спортинг" Лисабон и др.
 
В същото време българският шампион работи по няколко сделки на трансферния прозорец. Разградчани, които вече привлякоха нов вратар (Хорхе Броун) очакват централен защитник и халф. Французинът Матийо Соние е много близо до договор с "Лудогорец" и всичко около преминаването на защитника на "Гранада" в Разград е уточнено.

Соние ще прибира 40 хил. евро месечно. В полезрението на шампионите е и полският футболист Яцек Горалски. Халфът на "Ягелония" е на 24 години, а през миналия сезон записа 31 мача във всички турнири. Поляците искат 2 млн. евро за футболиста, но "Лудогорец" е склонен да даде само милион.