Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев явно се е примирил със съдбата си, че ще бъде освободен от поста си след загубата във финала за Суперкупата от Ботев след дузпи. По последни информации той ще бъде сменен от Димитър Димитров - Херо, който по-рано днес разтрогна договора си с казахстанския Иртиш.

Дерменджиев обаче говори с високо вдигната глава след постиженията си при втория период начело на разградчани и заяви, че не интересува кой ще го замести, а просто ще му пожелае успех.

"Мачът завърши и ние загубихме. Имахме много повече ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Трудно влязохме в мача и направихме много грешки. До 20-ата минута имахме много трудности. Това, че сме уцелили гредите три пъти, означава, че сме имали надмощие, но гредите не са голове", коментира наставникът на шампионите.

Клубът има собственици и те решават бъдещето ми. Аз лично съм доволен от престоя си в Лудогорец и не се притеснявам от евентуално уволнение. Имал съм грешки, признавал съм ги и съм ги анализирал. Не съм се крил от тях. Ако аз съм виновен, съм готов да си тръгна. Не ме интересува кой ще е след мен. Просто ще пожелая успех на Лудогорец и новия треньор", каза Дерменджиев.