Треньорът на Лудогорец (Разград) Димитър Димитров призова футболистите на българския шампион да не подценяват реванша срещу Судува от плейофите за влизане в Лига Европа. "Зелените" имат солидна преднина от 2:0 след първата среща между двата отбора, играна през миналата седмица.

"Надявам се спокойствието тук да не ни изиграе лоша шега. Опитах да настроя подобаващо футболистите във времето между двата мача. Не смятам, че съперникът ни е слаб, напротив. Показва го ясно с представянето си в предварителните кръгове".

"Двубоят в никакъв случай не е решен. Резултатът е много коварен и трябва да бъдем много внимателни", коментира Димитров по време на официалната пресконференция ден преди срещата-реванш между двата отбора.

Специалистът призна, че опитва да наложи промени в състава на Лудогорец.

"Опитваме се в някои нюанси на играта да направим промени. Нужно е време, защото тренираме едни неща, но след това, когато излезем на терена, тези неща се забравят. Може би има известна лека крачка напред, но сме далеч от истината. Когато се класираме в групите на Лига Европа, тогава вече ще видим на какво ниво сме и какво точно трябва да променим", добави Димитър Димитров.

Той не желае да коментира предварително кой ще замести основния футболист на шампионите Марселиньо в утрешния двубой със Судува.