Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров представи днес новото попълнение на тима Рафаел Форстър. Херо заяви, че бразилецът е селектиран преди неговото идване, но той харесва качествата му.

"Радвам се, че имаме ново попълнение. Знаете, че нашият отбор беше напуснат от няколко основни футболисти. И аз съм говорил на тази тема, че трябва да намерим равностойни заместници. Доволен съм, че Рафаел се съгласи и избра нашия клуб. Той е играч с качества и възможности, показвал го е неведнъж. Надявам се, че ще го покаже и в нашия отбор. Когато аз дойдох, той вече беше с подписан договор, но съм се запознал с потенциала му като играч и на мене лично ми харесва. Надявам се на нови попълнения, но времето е изключително кратко. Може да играе още в следващия мач, но всичко зависи от функционалното му състояние", заяви Херо.

Относно предстоящия двубой срещу Левски на "Герена" на 6 септември, треньорът обяви: "Естествено, че отиваме с нагласата да бием Левски, колкото и нескромно да звучи." Димитров се изказа ласкаво за първия противник на орлите в групите на Лига Европа, който е Истанбул ББ.  "Изпратихме наши емисари, които наблюдаваха мача на Истанбул Башакшехир с Коняспор. Отзивите са, че са много силен отбор с качествени футболисти. В тази фаза на турнира слаби отбори няма, така че ние трябва да се борим на този фронт", завърши Херо.