Още по темата

 

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи тежки атаки срещу Лудогорец.

Преди два ни разградчани победиха "белите" с 4:0 насред София, а сега босът на столичани нападна Кирил Домусчиев, но без да назовава името му. "Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е?. Защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига".

"Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции", заяви Стефанов.

Той похвали националния селекционер Петър Хубачев за работата му. "Не вдигайте ръка срещу Хубчев. Той беше единственият, който бръкна в кошера в последните години. Кога сме си мислили, че ще победим Холандия и Швеция. Ако някой каже, че е бил убеден, ще му кажа в очите, че лъже. Само Ицо се опита да направи нещо, ама... Трябва да се бръкне в кошера! Трябва да се сложат мъжки момчета за треньори, а не послушници. Люксембург ще ги отнесем като бръмбар сламка", каза още Стефанов.