Лудогорец ще се радва и на равенство при гостуването на Истанбул Башахшехир в среща от групите на Лига Европа. Това обяви треньорът на "орлите" Димитър Димитров.

Херо говори на официалната пресконференция преди срещата утре. Двубояте  от 20.00 часа в Истанбул.

“Знаем много неща за противника. Това е силен отбор с класни индивидуалности и за малко да стане шампион на Турция. Съперникът разполага с много качествени футболисти, които са играли в големи първенства".

"Ще ни бъде тежко, но аз разчитам на нашия опит в турнирите, който е натрупан през годините. Винаги преди мачовете казвам, че шансовете са 50/50. Гледали сме им мачове и знаем за силните и слабите им страни. И аз като всеки треньор се надявам на победа, но ще се радваме и на равенство, отчитайки колко трудно ще ни бъде”, заяви Херо.

В същото време бившият защитник на Лудогорец Жуниор Кайсара заяви, че утре ще бъде много труден мач за неговия Истанбул. Бразилецът не пропусна и да похвали разградчани.

“Лудогорец е голям отбор, шампион на България в последните шест сезона. Това е един много опитен състав. Ние всички трябва да сме готови, защото иначе ще имаме проблеми”, заяви Кайсара.