С два големи билборда с текст "Приятни мигове с Лудогорец и Лига Европа" посрещат турнира Лига Европа в Разград. Те са поставени по инициатива на областния управител Гюнай Хюсмен на два от подходите към областния център Разград на главния път Русе - Варна, съобщиха от областната администрация. 

Билбордовете са поставени в неделя, дни преди първия домакински мач на "Лудогорец" от груповата фаза на турнира Лига Европа. Срещата с германския "Хофенхайм" е в четвъртък в 22,05 ч. и е първото домакинство на български отбор от подобен етап на евротурнир на стадион извън столицата. 

Областна администрация-Разград желае успех на "Лудогорец" и в този и в следващите мачове от престижния турнир. "Поставянето на Лудогорието на картата на втория по сила футболен турнир в Европа е важно събитие за региона и допринася за позитивния имидж на област Разград. Убеден съм, че това ще се отрази положително и на развитието на Разград във всички сфери на живота", коментира областният управител на Разград, цитиран от пресцентъра на държавната институция.