Изданието Fапаtik разкри сензационно, че първата оферта за детето-чудо на румънския футбол Денис Ман, е отправена от родния шампион Лудогорец. Нещо повече - тя е на стойност 5 млн. евро. До момента най-скъпият входящ трансфер в историята на българския футбол е на Джонатан Кафу, привлечен за 2,2 млн. евро.

„Меридиан Мач" единствен писа, че човек на ..орлите“ бе в Букурещ за дербито между Стяуа и Динамо, за да наблюдава на живо изявите на 18-годишния плеймейкър, Въпреки че Ман бе привлечен за 350 000 евро, неговата клауза за откупуване е умопомрачителните 50 млн. евро. Той има договор със Стяуа до 2022 г.

„Ако някой дойде през зимата и ми предложи 10 млн. евро, няма да му продам Ман, След като съм казал. че този футболист струва 50 млн. евро, значи очаквам толкова пари за него. Не 49 или 48“, коментира в типичния си стил собственикът на румънския гранд Джиджи Бекали. 

Според Fanatik Лудогорец ще продаде един измежду Клаудиу Кешерю, Вандерсон и Джоди Лукоки през зимата и така ще може да увеличи офертата си за Ман.