Звездата на Лудогорец Марселиньо призна, че ЦСКА е основният конкурент на разградчани за титлата този сезон. Именно Марселиньо донесе победата на разградчани с 1:0 над Черно море във Варна.

"Тренирам сериозно статитичните положения. Страхотен точен удар и много красив гол се получи. По принцип всеки мач имаме много фаулове пред наказателното поле. Няма значение срещу кой съперник вкарах, важното е че взехме 3 точки"

"Не можахме да вкараме втори или трети гол. Може и с половин на нула да бием, но важна е победата. Пресираха ни, но нямаха ситуации за гол. Има много мачове до края и всеки мач трябва да бием".

"ЦСКА играе много добре, но ние гледаме нашата работа. Важното е най-накрая да сме шампиони. Най-сериозен конкурент ни е ЦСКА, защото играе добър футбол и има агресия", добави Марселиньо.

"Коментираме си, че Брага е най-здравият отбор в групата ни в Лига Европа. Ще се готвим през седмицата за тях. Не гледахме напред за мача с Брага преди Черно море. Сега започваме да мислим за тях", завърши халфът.