ЦСКА изигра страхотен мач в Разград и чукна Лудогорец с 2:1 в среща от Първа лига та България.

Домакините дръпнаха в резултата след гол на Кампаняро (50), но с попадения на Каранга (59) и Меркадо (71) червените заслужено стигнаха до победата и трите точки.

Съдията в тази среща Драгомир Драганов пък сериозно се изложи и подпря Лудогорец, след като в 68-ата минута изгони пресилено от игра Фернандо Каранга. В края на мача Драганов пък не даде дузпа за ЦСКА, с което тотално разяри гостите.

Въпреки това ЦСКА взе страхотна победа и отново е в играта за шампионската титла. Армейците вече изостават само на две точки от Лудогорец и първото място.

Феновете на ЦСКА пък тотално доминираха по трибуните и създадоха невероятна атмосфера достойна само за отбори-грандове. 

<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x67t2t4" allowfullscreen></iframe>


Срещата в Разград започна с атаки и към двете врати. В петата минута Лудогорец можеше да вкара, но удар на Кампаняро мина над вратата на ЦСКА.

Отговорът на "армейците" бе малко по-късно, когато Натанаел сбърка нелепо и подари топката на Манолев, който пусна пас към Тиаго,но той останал сам срещу Борун стреля в аут. Уникално положение за ЦСКА, но червените пропуснаха да вкарат.

Последва и грешка на Бодуров, но Кампаняро и Марселиньо не успяха да преодолеят Черниаускас. Последваха спокойни минути на мача, като действията се развиваха основно в средата на терена.

След половин час ЦСКА вкара гол, но попадението на Кулма бе отменено поради засада. В 35-ата минута Лукоки проби отдясно и намери хитро Мисиджан, който обаче стреля неточно.

Три минути по-късно ЦСКА отново бе близо до попадението. Каранга даде пас към Тиаго, но той се засуети и изпусна пореден страхотен шанс за гол.

До края на полувремето ЦСКА имаше още едно положение, но Манолев не успя да преодолее Борун. На трибуните също бе горещо, след като феновете на ЦСКА запалиха част от съоръженията заграждащи сектора с гостуващата агитка.

Второто полувреме започна с гол за Лудогорец. В 50-ата минута Марселиньо бе изведен отляво, последва страхотен пас към Густаво Кампаняро, който без проблеми опъна мрежата за 1:0.

Девет минути по-късно ЦСКА заслужено изравни. Тиаго центрира отлично отляво и Фернандо Каранга с глава направи 1:1. Веднага след това Лудогорец отново можеше да дръпне в резултата, но Лукоки стреля над вратата.

Отговорът на ЦСКА бе тупалка на Бодуров, но Борун спаси. В 68-ата минута съдията Драганов удари сериозно рамо на Лудогорец, след като доста пресилено и спорно изгони за два жълти картона Фернандо Каранга.

От повторенията ясно се видя, че Каранга изобщо не докосва Моци, но реферите подпряха брутално домакините. Това обаче даде импулс в играта на ЦСКА и армейците направиха пълен обрат.

В 71-ата минута резервата Меркадо вкара за 1:2 и докара до лудост феновете на червените, които изцяло доминираха по трибуните, независимо че срещата бе в Разград. Седем минути по-късно Вандерсон стреля в аут.

В края на мача Лудогорец натисна, но отново съдията посече ЦСКА. В 87-ата минута Сисиньо събори Меркадо в наказателното поле на домакините, но Драганов си затвори очите и сериозно ядоса шефовете на ЦСКА, които бяха готови да нахлуят на терена и да го линчуват.

До края армейците не дадоха никакъв шанс на "орлите" и заслужено си взеха победата и трите точки.

ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 1:2

Голмайстори: 

1:0 Кампаняро (50)
1:1 Каранга (59)
1:2 Меркадо (71)

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Броун, 6. Натанаел, 4. Сисиньо, 32. Пластун, 30. Моци, 18. Дяков, 12. Анисе, 10. Кампаняро, 84. Марселиньо, 92. Лукоки, 93. Мисиджан

ЦСКА: 30. Черниаускас, 3. Недялков, 5. Бодуров, 6. Пинто, 9. Каранга, 10. Кулма, 11. Манолев, 15. Малинов, 20. Тиаго, 23. Дюлгеров, 25. Барт