Колкото повече наближава зимният трансферен прозорец, толкова повече са слуховете за бъдещето на голмайстора на Лудогорец Клаудиу Кешеру. Както е известно, неговият договор изтича след края на сезона, а до момента от Разград не са му предложили нов такъв.

Постоянно се пише, че Стяуа е първа опция за та-рана, но се оказва, че той може да се завърне във Франция. И то на познато място - в Анже, пише "Меридиан мач". Кешеру игра в този отбор от 2010 до 2013 г. По това време негов наставник е Стефан Мулен, който води „черно-белите“ и към днешна дата. Румънецът е популярен във Франция, където играе цели 10 години и минава освен през Анже, и през Нант, Либурн, Тур и Бастия.

В момента „черно-белите“ заемат 14-ото място в Лига 1 и са вкарали само 16 попадения от началото на сезона. Най-резултатният играч в тима е камерунецът Карл Токо Екамби, който е реализирал 5 гола в 11 срещи. Въпреки че Кешеру има възможност да поиграе още сезон или два в едно от най-силните първенства в Европа, той навярно ще предпочете да продължи кариерата си в Арабския свят, Турция или Русия, където парите са доста по-сериозни. Това писаха и румънските медии преди няколко дни.