В Лудогорец си забраниха да мислят за битката с Истанбул Башакшехир! Причината е, че днес на „Лаута" срещу Локо (Пд) шампионите нямат право на грешка.

Най-вече защото в предишния кръг загубиха с 1:2 от ЦСКА, което помогна на „червените" да се доближат на 2 точки от първото място.

Нещо повече - ако тимът на Стамен Белчев бие Ботев (Пд) в по-ранния мач, то дори Лудогорец ще излезе на „Лаута" като втори в класирането.

Въпреки че остават броени дни до решителния мач с Истанбул Башакшехир, който може да прати Лудогорец на мечтаните 1/16-финали в Лига Европа, треньорът Димитър Димитров ще излезе с всичко най-добро и няма да дава почивка на абсолютно никой.

Той няма проблеми с контузени или наказани футболисти, така че всички са на линия. Иначе самият Херо отново няма да води своя отбор.

Причината е, че специалистът е наказан и подобно на дербито с ЦСКА-София, ще гледа срещата от ложите. Локо (Пд) е един от бившите отбори в кариерата на Херо. Той бе на „Лаута" от 2001 до 2003 г.

Ясно е обаче, че съставът, който ще излезе срещу „смърфовете" и след това срещу Истанбул Башакшехир, ще има минимум две промени, които са логични предвид разликата в класите на двата съперника.