Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше изключително доволен след равенството 1:1 с Хофенхайм, което класира “орлите” напред в Лига Европа.

"Емоционално изживях този мач. Искам да се върна малко назад при жребия, паднахме се в коварна група, всички ни слагаха като аутсайдери. Но ние доказахме, че сме отбор и съм щастлив. Да, днес беше тежко, особено след червения картон. Но с цялостното ни участие, заслужено се класираме напред", заяви Херо.

"Домакините имаха едно положение преди почивката, даже не беше чисто, но ни вкараха от него. Втората част при този негативен резултат трябваше да рискувам, до 55-ата минута имахме няколко тежки момента, но ние бяхме длъжни да рискуваме и да вкараме гол", добави още той.

”Не мога да коментирам съдийството, убеден съм, че и да е имало грешки, то те не са били тенденциозни. Дори и да е сгрешил реферът някъде, не е ощетил никой от двата отбора нарочно", заяви още той.

"Хофенхайм е много силен с подаванията си в центъра, ние се опитахме да им затворим зоните. Щяхме да имаме още ситуации напред, ако не бяхме получили този гол. Но на фона на цялостното ни представяне, заслужено продължаваме напред", завърши треньорът на Лудогорец.