Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо е решил да запази част от асовете си за гостуването на "Армията". Те ще пропуснат визитата на Пирин Благоевград, за да са свежи за битката с ЦСКА в четвъртфинала за Купата на България. Сблъсъкът с червените е на 14 декември от 17:30 часа.

В последно време орлите изиграха доста мачове и у някои от състезателите се е натрупала умора от сгъстения цикъл. Почти сигурно почивка в мача с Пирин ще получи Марселиньо, който доскоро лекуваше контузия. Вандерсон също се очаква да седне на пейката, както и Козмин Моци.

Сисиньо също може да е резерва. Шанс за изява ще получи бразилският защитник Рафаел Форстър. Титуляр в атака ще е Клаудиу Кешерю, а зад него Димитров ще избира между Жоао Паоло и Киша-да. Лукас Саша най-вероятно ще е на десния бек.

Бразилският сайт Terra пък публикува материал за вратаря на разградчани Ренан дос Сантос. "Първата година на Ренан в Лудогорец е пълна с причини, които ни карат да се гордеем", пише в материала, който е гарниран с изказване на стража, дошъл при орлите през януари тази година. В момента той се редува под рамката с аржентинския страж Хорхе Браун".

"Щастлив и горд съм от първия си сезон и от това, което постигнахме с отбора - титла и участие в Лига Европа напролет. Тренирах много и смятам, че съм се развил през тази една година в Лудогорец. С много труд и работа мога да кажа, че постигнах целите си за 2017-а".

"Зная, че има още какво да подобрявам и накъде да се развивам. Вярвам, че съм на прав път. Ще продължа да давам всичко от себе и се надявам да постигна още по-големи успехи. Сега очакваме жребия за 1/16-финалите в Лига Европа", сподели Ренан.