Мениджърът на централния защитник на Лудогорец Георги Терзиев - Милен Георгиев, отсече, че оферта от Лацио за национала още няма.

"Знам за интереса на Орлите, но още не съм чул за оферта от тях към Терзиев. Лацио не е единственият клуб от Серия А, който го следи. Има такива и от Англия", заяви пред laziopress.it Милен Георгиев.

Междувременно феновете на "бианкоселестите" стават все по-нетърпеливи президентът Клаудио Лотито да обяви какво се случва със селекцията и кой ще е новият централен бранител в отбора. Георги Терзиев е предпочитаният от Орлите вариант заради младостта и големия си потенциал.

Сагата около десния бранител на шампиона Лудогорец Жуниор Кайсара става все по-сериозна, въпреки че кариоката подписа нов дългосрочен договор с разградчани.

Той е попаднал в полезрението на гранд от Европа, който редовно участва в евротурнирите и няма да е проблем да плати трансферната сума за него. Според авторитетния сайт Тransfermarkt цената на Кайсара е 6 млн. евро.

Към стража Владо Стоянов също не липсва интерес. Както вече писахме, в офисите на Лудогорец е пристигнало официално запитване от италианския шампион Ювентус за национала.