Уотфорд – Манчестър Сити, мач от 20-ия кръг на Висшата лига, стадион "Викаридж Роуд", начало: 19:30 часа наше време

Групата на Сити за мача:

Вратари: Харт, Кабайеро,

Защитници: Саня, Мангала, Отаменди, Коларов, Райт, Клиши, Демикелис, Сабалета

Халфове: Туре, Фернандиньо, Стърлинг, Силва, Де Бройне, Навас, Гарсия, Делф, Фернандо,

Нападатели: Агуеро, Бони, Иеначо,

Прогноза на Gol.bg:

Манчестър Сити пътува към "Викаридж Роуд" в търсене на първа победа далеч от дома от 12 септември, когато беше победен Кристъл Палас като гост с гол в 90-ата минута. Нулевото равенство при визитата на Лестър във вторник остави "гражданите" на три точки от лидера Арсенал. За това богаташите не могат да си позволят отпускане срещу Уотфорд, който взе четири точки от Челси и Ливърпул.

Най-голямата заплаха за Сити ще бъде Одион Игало, който има седем гола в последните си шест мача. Лошото за гостите е, че Венсан Компани отново няма да играе и ще е аут от терените близо месец. Мануел Пелегрини не може да разчита и на трайно контузеният Самир Насри. Добрата новина за мениджъра обаче е, че звездата на отбора му Серхио Агуеро е готов на 100% за игра и се очаква да започне титуляр.

Сити е в серия от три поредни победи над Уотфорд, а общият баланс между двата отбора във Висшата лига е по 5 успеха и 3 равенства. Нашата прогноза е, че един от фаворитите за титлата ще прекъсне серията си от 6 мача без победа като гост (3 загуби и 3 равенства, което е най-дългата от април 2011 година) и ще спечели.

Прогноза: Уотфорд – Манчестър Сити 0:2