Реал Мадрид - АПОЕЛ, мач-реванш от четвъртфиналите на Шампионската Лига. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 21.45 часа. 

Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Касияс, Адан, Мехиас
Защитници: Пепе, Рамос, Марсело, Коентрао, Албиол, Варан
Полузащитници: Чаби Алонсо, Йозил, Кака, Гранеро, Ди Мария, Кайехон, Шахин, Алтънтоп
Нападатели: Роналдо, Бензема, Игуаин

Контузени:  Кедира, Карвальо, Ласана Диара
Извън групата: Арбелоа


ПРОГНОЗА: Реваншът между Реал Мадрид и АПОЕЛ на "Сантяго Бернабеу" не предлага особена интрига за това кой ще продължи напред, предвид убедителната победа на мадридчани в първата среща. За сметка на това обаче остава въпросителната за това как ще се представят белите в този мач и какъв ще бъде резултата след 90 минути игра.

От една страна е ясно, че домакините ще искат да спестят малко сили преди тежките мачове в Примера Дивисион. Още този уикенд на Реал предстои мач с Валенсия. От друга обаче опитните треньори винаги са настоявали, че няма нищо по-ободряващо за един отбор от добрата игра и убедителните победи. А Реал има нужда от такива, за да заличи напълно спомена от двете поредни равенства в първенството преди две седмици.

Самият Моуриньо пък отбеляза, че освен всичко друго отборът му има задължение към феновете, които ще дойдат на Бернабеу да гледат мача.

Ако погледнем назад в последните два сезона под ръководството на Специалния, Реал наистина се представя много стабилно в подобни мачове, в които няма голяма интрига. От това вече си изпатиха Аякс и Оксер, които бяха победени в груповата фаза през последните два сезона, при положение че Реал вече се бе класирал напред.

Затова и сега също ще заложим за победа на Кралския клуб. В зависимост от това дали ще потръгне играта на резерви като Гранеро, Кака, Ди Мария и Кайехон, резултатът може да се окаже доста изразителен.

Резултат: 4:0