ЦСКА Москва - Манчестър Юнайтед, среща от Група "В" на Шампионската лига, стадион "Арена Химки", 21:45 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Ромеро, Джонстън

Защитници: Смолинг, Блинд, Дармиан, Джоунс, Рохо

Полузащитници: Швайнщайгер, Шнейдерлин, Мата, Ерера, Депай, Карик, Фелаини, Лингард, Перейра, Валенсия

Нападатели: Марсиал, Руни

Контузени: Шоу, Макнеър, Йънг
Аут от групата: Уилсън (болен)

Прогноза на Gol.bg:
Ситуацията в групата е доста деликатна, тъй като и четирите отбора са успели да спечелят по 3 точки в актива си, така че днешната победа е задължителна за спечелване, за гостите от Манчестър, които са с предимство, макар и не особено голямо.

Домакините няма да могат да разчитат на Натхо, но пък за сметка на това българският национал Георги Миланов попадна в групата на Леонид Слуцки за този мач, но едва ли ще излезе сред титулярите.

За гостите аут са Шоу, Йънг, Макнеър и Уилсън. Всички заради здравословни проблеми. 

"Армейците" са успели да спечелят само 3 от последните си 14 мача в този турнир. Доста интересно е да се отбележи, че крилото на домакините Зоран Тошич игра на "Олд Трафорд" до преди няколко години, но така и не успя да се наложи. 

"Червените дяволи" са загубили три от последните си пет визити във всички турнири, така че определено отборът има проблеми, когато не играе на свой терен.

Домакините имат записани 4 победи и 1 реми в последните си 5 мача от всички турнири, докато Юнайтед е записал 4 победи и 1 загуба за същия брой срещи. 

Тези два тима се срещнаха в груповата фаза на турнира през 2009 година, когато Юнайтед врътна 3:3 у дома и спечели визитата си с 1:0. 

Нашата прогноза за този мач е успех за гостите с едно попадение.

Резултат: ЦСКА Москва - Манчестър Юнайтед 0:1

Прогнозирай и печели с играта на Gol.bg