Челси - Уотфорд, среща от 3-ия кръг на ФА Къп, стадион "Стамфорд Бридж", Лондон. 18:00 часа българско време.

Групата на Челси за мача:

Вратари: Куртоа, Чех, Шварцер

Защитници: Филипе Луис, Тери, Кейхил, Зума, Иванович, Аспиликуета

Полузащитници: Оскар, Вилиан, Салах, Рамирес, Шюрле, Микел, Maтич, Фабрегас, Аке

Нападатели: Дрогба, Реми, Диего Коста

Контузени: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Въпреки, че Жозе Моуриньо включи в групата за днешната среща всичките си звезди се очертава той да избере ротационния принцип и да даде почивка на някои от титулярите си, които играха в последния мач.

Уотфорд е достатъчно сериозен противник и може да затрудни домакините, тъй като тимът е сред най-добрите в Чемпиъншип и в момента заема 4-ото място във второто ниво на английския елит.

Диего Коста, Оскар, Иванович и Куртоа почти сигурно ще получат почивка за днешната среща, а играчи като Шюрле, Салах, Рамирес, Зума, Чех и Фелипе Луис могат да се надяват на титулярно място.

Формата на домакините започна да става колеблива и за последните си 5 мача те са записали 3 победи, 1 реми и 1 загуба, докато гостите са с 3 победи и 2 загуби в същия брой срещи.

В последните 5 мача между двата тима Челси неизменно стига до успеха, като последната среща между тези два клуба бе през 2010 година, когато "Сините" спечелиха с 5:0 у дома.

Лондончани ще се опитат да постигнат хубава победа днес, за да измият срама от тежката загуба с 5:3 при гостуването на Тотнъм в последния кръг от Висшата лига.

Уотфорд ще бъде без Гедиура, който се завърна в Кристъл Палас след наема си в клуба. Екстранд и Тамаш са аут за тази среща, но нападателите Видра и Диний ще могат да се завърнат в игра днес.

Нашата прогноза е успех с 3:1 за домакините.

Резултат: Челси - Уотфорд 3:1