Титулярният страж на Манчестър Сити и националния отбор на Англия Джо Харт реши да се подготви по доста типичен британски начин за предстоящата изключително важна европейска квалификация срещу Черна гора.

Английският таблоид "Нюз ъф дъ уърлд" спипа национала на "Трите лъва" да пиянства в испански караоке бар до ранни зори.

Гуляят на Харт е продължил общо два дни, в които вратарят непрекъснато се е наливал с големи количества алкохол.

Едва ли тази новина ще се хареса на наставника на Англия Фабио Капело и този на Манчестър Сити Роберто Манчини.

Двамата вярват безрезервно в 23-годишния футболист, но това нещо може да се промени, след като видят ексклузивните видео кадри от пиянските изцепки на младока.

Джо Харт е стоял в испанския караоке бар едната вечер до 3 сутринта, а на следващата вечер е пиел, пеел и танцувал до 5 часа, ранни зори.

Компания му е правил и друг английски национал - Гарет Бари. Последният обаче не е бил хванат в "злоупотреба", но едва ли просто се е наслаждавал на своя приятел и го е гледал как пие, без да прави нищо.

Едва ли Фабио Капело няма да реагира по никакъв начин на изцепките на Харт. На националния селекционер на Англия вече му е писнало от своенравните национали и той не веднъж и два пъти показа, че може да взима много строги и сериозни мерки, когато се налага.

"Харт и неговата компания се наливаха с алкохол в продължение на часове", призна свидетел на изцепките на англичанина.

Втората вечер стражът е пиянствал до 5 сутринта и е показал доста интимна близост с неизвестна блондинка и още една дама, която е отговаряла на ласките му.

Джо а на път да подпише нов договор със Сити, който ще му осигурява по 90 хиляди паунда седмична заплата.

Манчини обаче със сигурност няма да остане доволен от изцепките му и тепърва предстои да се види какво ще се случи.

Интересното е, че Джо ще бъде поредният английски национал, който най-вероятно ще понечи да се раздели с приятелката си.

Стражът е от доста време обвързан със своята дългогодишна приятелка Кимбърли Крю, но дамата със сигурност може да сложи край на връзката им, като разбере какви ги е вършил нейният любим.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ПИЯНСТВАТА НА АНГЛИЧАНИНА