Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини остана много доволен от играта на отбора си и от победата над Уест Бромич Албиън с 2:0.

"Гражданите" постигнаха успеха вчера, благодарение на двата тола на Марио Балотели, и по този начин прекъснаха "черната" си серия от три поредни загуби.

"Мисля, че изиграхме фантастичен мач, много съм доволен от победата, която постигнахме. Вкарахме два гола и се равдаме на успеха ни, който бе напълно заслужен", заяви Манчини на пресконференцията след мача.

Специалистът призна също, че според него Марио Балотели не е трябвало да получава червен картон в срещата. Нападателят си издейства втори жълт картон, след като ритна без топка футболиста на УБА Юсуф Мулумбу, и бе изгонен от игра.

"Балотели игра много, наистина много добре. Вкара два гола и аз съм изключително доволен от неговото представяне", коментира наставникът на Сити представянето на италианеца.

"Колкото до червения картон - според мен Марио изобщо не трябваше да получава такъв", сподели мнението си специалистът, който допълни, че клубът ще обжалва картона на италианеца.

"Момчетата се раздадоха на 200 процента в този мач. Играхме добре както в нападение, така и в защита. Демонстрирахме много приятен за окото футбол и това наистина ме много радва"

"Дербито с Юнайтед? Имаме три дни за възстановяване. Спечелихме труден мач и връщаме отново увереността си. Ще бъдем готови да излезем на терена пределно мобилизирани и амбицирани", завърши мениджърът на Сити.