Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че Карлос Тевес не оказва проблемно влияние в съблекалнята и намекна, че аржентинският национал може да остане в отбора и през следващия сезон.

Гаучосът доста дълго време не игра за "Гражданите", тъй като бе в открит конфликт със своя наставник, но преди няколко седмици футболистът бе реабилитиран и отново играе за отбора.

Той изригна с хеттрик срещу Норич през уикенда и помогна на Сити да спечели трите точки на "Кароу Роуд" и да запази дистанцията си от Юнайтед.

"Каквото се е случило си остава в миналото. Тевес не проблемен за нас, нито на терена, нито на тренировъчното игрище, нито в съблекалнята, заяви Манчо пред "Сън".

Наскоро италианският специалист призна, че неговият любимец Марио Балотели може да бъде продаден през летния трансферен прозорец, но той отказа да коментира повече ситуацията със сънародника си.

"След края на сезона ще видим какво ще се случи с играчите", каза специалистът, който намекна, че може да остави Тевес в отбора за следващия сезон.