Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини сподели, че към този момент нито един от неговите нападатели няма сигурно титулярно място.

Специалистът обяви, че ще разчита много на всеки един от тях в първия сгъстен график през сезона. "Гражданите" са един от отборите, които ще трябва да изиграят седем мача в рамките на около три седмици.

"Ние разполагаме с четирима важни за тима нападатели и нямам представа на коя двойка ще бъде най-ефективна", сподели Пелегрини, цитиран от "Скай спортс".

"Алваро Негредо винаги е добра опция, същото важи и за Един Джеко. Те са различни, но и двамата са много добри футболисти. Важното е колко полезни ще бъдат за отбора."

"Двамата могат да играят и заедно, въпреки че се борят един с друг за титулярно място. Те са важни за отбора. Ние трябва да играем седем мача за 21 дни, така че най-важното нещо е не кои ще бъдат титуляри, а как ще се представят играчите ни във всеки мач."

"Всеки един от нашите футболисти ще има възможността да играе, ако се представя на висота. Алваро Негредо игра добре във всеки мач, в който взе участие. Надявам се да видим най-доброто от него", добави Пелегрини.