Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън смята, че 6 или 7  отбора могат да се борят за титлата през този сезон във Висшата Лига.

Също както и много от специалистите, той призна, че Манчестър Сити е фаворит. Фърги обаче побърза да отдаде дължимото и на сегашния лидер Арсенал.

"Тази година за първи път наистина изглежда, сякаш пет или шест отбора могат да бъдат замесени в борбата за титлата, така че е страхотен шампионат", коментира Сър Алекс пред Скайспортс.

"Не е лесно първенство за печелене. Висшата Лига е най-трудната по отношение на конкуренцията, която срещаш. Можеш да загубиш срещу всеки".

"Трябва да се каже, че Манчестър Сити играе много добре. В това няма спор. Но отборите на върха в момента трябва да имат голям шанс"

"Арсенал имат голям шанс. Всички продължават да ги отписват, казвайки, че те няма да издържат. Но вече сме във втората половина на първенството и те все още са там".

"След това имаме Челси, Евертън и Тотнъм, които започват да се представят добре".

"Юнайтед винаги се справя добре през втората половина от сезона, така че имаме фантастично първенство и трябва да сме горди от това".

"Манчестър Юнайтед може да постигне всичко. Отборът има страхотна философия и история и винаги ще се представя добре".