Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре прехвърли топката в полето на Челси, определяйки лондончани за големия фаворит за титлата в английската Висша лига.

"Дали ние сме фаворити за титлата? Не. Челси е на девет точки пред нас. на нас ни предстоят три мача, но можем да ги загубим до един. За мен Челси е големият фаворит", отсече Яя Туре пред вестник "Мирър".

"Ние трябва да продължим да работим здраво и да се опитаме да победим в тези три отложени срещи. Наясно сме, че ще ни бъде трудно. Но когато губиш мачове, научаваш повече за себе си. Понякога не е лошо да паднеш."

"Нашите съперници имат голямо желание да ни победят, така че винаги е трудно. Отборите са много мотивирани срещу нас. Разберете, че ние не сме машини."

"Сега трябва да продължим напред и да мислим за Висшата лига. С играчите, които имаме в състава си, все още можем да го направим."

"Дали при неуспех в първенството сезонът ни ще бъде провал? Защо да е провал? Вече спечелихме трофей, не може да кажете, че сезонът ни ще бъде провал."

"Футболът е състезание, в което само един отбор може да спечели. Не казвайте, че сезонът ни може да се окаже провал, защото вече спечелихме нещо. И искаме да спечелим още", добави Яя.