Халфът на Манчестър Сити Самир Насри удължи договора си с клуба и така ще остане на „Етихад“ до лятото на 2019-а година.

Французинът пристигна в отбора през 2011-а година, когато бе купен от Арсенал и за 3 сезона записа 129 мача и 22 гола, помагайки за спечелването на 2 титли на Англия.

„Много съм щастлив, че подписах този дългосрочен договор и обвързах бъдещето си със Сити. Сега съм на 27 години, а според мнозина това е най-добрият период за един халф, така че се радвам, че наистина ми предстоят много радостни моменти“ заяви Насри.

„Трябваше ми известно време, за да свикна с живота в Манчестър, след като преди това бях в Лондон, но през миналия сезон всичко бе перфектно. Наслаждавам се на футбола, спокоен съм и мисля, че това се вижда и на терена. Чувствам се като у дома си и новият ми договор е доказателство за това“ добави той.

Последната кампания наистина бе най-ползотворната в кариерата на футболиста, който записа 11 гола в 46 мача, след като за предишните две години в отбора бе вкарал общо толкова. Той вкара важния първи гол при успеха над Уест Хям в последния кръг, с който тимът му си гарантира първото място.