Нападателят на Манчестър Сити Стеван Йоветич няма търпение да дойде следващия мач на отбора, след като снощи бе в основата на победата над Ливърпул. 

Черногорецът вкара две попадения при триумфа с 3:1, като дори можеше да направи и хеттрик, но пропусна. Той обаче е амбициран да остави отпечатък, след като през миналия сезон  пропусна повечето двубои поради контузии и записа само 18 участия за Гражданите, в които все пак успя да се разпише на два пъти. 

„Доволен съм от предсезонната подготовка и срещу Нюкасъл играх много добре, макар и да не успях да отбележа. Сега отбелязах две попадения и съм доволен, но вече съм ги забравил, защото след 5 дни имаме важен мач срещу Стоук, който няма да бъде лесен” заяви Йоветич. 

„Успехът, който постигнахме, се дължи на усилията на целия отбор и най-важното е, че постигнахме 3 точки. Знаехме, че ще бъде трудно, защото Ливърпул е много силен тим. Играхме обаче много добре и победихме пряк конкурент. Сигурен съм, че те ще бъдат замесени в битката за първото място, така че бе важно да ги надвием” добави той. 

Съотборникът му Пабло Сабалета пък бе впечатлен от приноса на своя съотборник. „Той се справя страхотно и на тренировките е впечатляващ. Силно е амбициран да играе и да бележи голове. За един нападател винаги е важно да вкарва, а и по този начин мениджърът ще има възможност да опитва различни варианти” изтъкна аржентинецът.