Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани предрече, че 3 отбора имат най-големи шансове да станат шампиони на Англия. 

В момента Челси са на върха с 3 точки аванс, като Гражданите изостават на 5 от лондончани след неособено силното си начало. Според белгиеца обаче и Арсенал ще се намеси в битката. 

„На този етап е рано да се правят прогнози. В момента ние сме доста далеч от Челси. Видях добри неща от тях, но бих казал, че Арсенал показа дори повече досега. Всичко е въпрос на постоянство, а и предвид Шампионската лига много е важно къде ще бъдеш през декември и януари” заяви Компани. 

„Трудно е да се предвиди какво ще стане. 5 точки са нищо, но в момента Челси са лидери и това е положението. Както винаги обаче ще бъде много важно къде сме през зимата, както става обикновено” добави бранителят, който твърди, че винаги иска да играе срещу най-добрите нападатели. 

„Обичам тези моменти. Така бе и срещу Диего Коста. Хората, които ме познават знаят, че винаги искам да премеря сили със силни нападатели и се наслаждавам на всяка една минута от подобни сблъсъци” каза още Компани, който успя да помогне на Сити да стане първият тим, срещу който Коста не вкара през сезона, въпреки че удари греда.