Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре смята, че Манчестър Юнайтед е направил два от петте най-добри трансфера през лятото, привличайки Анхел Ди Мария и Радамел Фалкао.

"Мисля, че със сигурност трансферът на Ди Мария е най-добрият, също така и този на Хамес Родригес е фантастичен", каза Туре, цитиран от Goal.com.

"Манчестър Юнайтед също така привлече Радамел Фалкао, който е страхотен, невероятен нападател", добави халфът, който не пропусна да похвали и съотборника си Алваро Негредо, преминал под наем във Валенсия.

"Един от моите съотборници Алваро Негредо отиде във Валенсия. Той имаше контузии, но беше брилянтен за нас през последната година и смятам, че ще се справи страхотно."

"Всички сме тъжни и разочаровани, че той си тръгна, защото през последната година той беше сред най-добрите нападатели. Той имаше нужда да се върне в родината си. Алваро ще ни липсва."

"Петият трансфер е този на моя голям приятел Марио Балотели, който ми е като брат. Надявам се да успее в Ливърпул, защото имаше проблеми в миналото. Мисля, че той вече е по-узрял и може да се контролира", добави Туре.