Манчестър Сити ще бъде без Венсан Компани в утрешния двубой със Съндърланд от английската Висша лига. Капитанът на тима получи контузия в бедрото при победата с 3:0 над Саутхямптън и ще отсъства неопределено време.

Мениджърът на шампионите Мануел Пелегрини е изправен пред сериозен проблем, защото утре няма да може да използва наказания Елаким Мангала. Сити ще бъде също така без Коларов, Силва и Джеко.

"По-късно днес ще разберем какво точно е състоянието на Венсан. Дедрик Боята работи добре, също така имаме Мартин Демикелис и Бакари Саня. Ще видим кои двама от тях ще играят в сряда", каза Пелегрини на пресконференция.

"За съжаление Настасич има мускулна контузия в бедрото. Смятам, че той няма да бъде на разположение за седмица или повече. Яя Туре е играл като централен защитник преди доста време. Не считам, че към момента това е неговият пост. Не мисля, че Яя ще играе на тази позиция."

"Никога не сме били извън борбата за титлата. Сезонът все още е в началото си. Предстоят още много мачове, в които ще играем за още много точки. Има къде да наваксаме изоставането."

"Не смятам, че сме изиграли слаби мачове. Да, в някои срещи допуснахме грешки, но не сме променили стила си и не сме загубили увереност", каза още чилийският специалист.