Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини е убеден, че на Острова не тече никаква кампания срещу Челси, както смята мениджъра на "сините" Жозе Моуриньо.

"Надявам се, че във Висшата лига няма кампания срещу никой. Вярвам, че всичко е честно и реферите допускат грешки спрямо всички отбори по същия начин, както от федерацията определят програмата безпристрастно", каза Пелегрини.

"Според мен това е най-силното първенство в света и не смятам, че тук има странни неща. Ако има някакви кампании и спечелиш титлата, тогава тя няма да има стойност, защото всичко би се оказало уредено."

"Аз не говоря за Моуриньо. Няма да ви помагам с тези неща, защото за мен те не са важни. Не искам да продължаваме по този начин."

"Тази професия е толкова трудна за един мениджър и всеки от нас си има свой стил. Начинът, по който аз действам е най-добрият за мен, но други реагират по друг начин."

"Може би някои си мислят, че могат да вземат някакво предимство, но аз не считам, че това е нормалния или коректния начин", завърши Пелегрини.